A nascut 20 de copii pana la varsta de 40 de ani

A nascut 20 de copii pana la varsta de 40 de ani

Georgiana Vacaru, o femeie de 42 de ani din comuna argeseana Stoenesti, este mama cu cei mai multi copii din România. Femeia a nascut recent cel de-al 20-lea copil. Unul dintre copii s-a casatorit, iar ceilalti 19 locuiesc cu parintii.

Georgiana cu sotul ei si copiii locuiesc într-o casa cu opt camere în satul Cotenesti, comuna argeseana Stoenesti. „Toti cei 20 de copii sunt sanatosi si asta ma bucura cel mai mult. E ceva minunat sa fiu mama a 20 de copii, ei ma ajuta, suntem o familie foarte unita. Cel mai mare este baiatul care este si casatorit, Mihai – George, el este plecat la casa lui, ceilalti copii Iosif, Claudiu, Marina, Tiberiu, Simon, Emil, Denis, Mihaela, Gabriel, Luiza, Teodor, Livia, Andrei, Sara, Iuliana, Matei, Tania, Filip si Sofia Natasa. Copiii se ajuta mult între ei. si la teme si în gospodarie si la bucatarie. Ma ajuta mult si sotul meu cu cresterea copiilor si cu treburile casei. Noi avem alocatiile pentru copii, si mai pleaca sotul la munca în peste hotare primavara si toamna câte o luna sau doua”, precizeaza Georgiana Vacaru. Cel mai mare dintre copiii femeii are acum 23 de ani si s-a casatorit recent. Ultimul s-a nascut recent, la începutul anului 2020. Practic, Georgiana Vacaru a fost însarcinata aproape în fiecare an, în ultimele doua decenii.

Parintii au amenajat în încaperi paturi suprapuse pentru familia numeroasa. Principalul venit al familiei sunt alocatiile copiilor. Tatal pleaca de doua ori pe an, la munca în strainatate, primavara si toamna, lucrând o luna, doua, ca sa câstige bani sa îsi întretina familia, potrivit realitateadearges.net. Femeia spune ca nu are de gând sa se opreasca la 20 de copii: ”Daca Dumnezeu va mai dori sa mai avem copii, nu ma voi opune”. În România mai este o familie cu 18 copii în Valea Târsei din comuna Breaza.

Sursa: Adevarul

Citeste mai multe despre familii cu multi copii aici:

Multi copii inseamna mai multe bucurii

Trucuri organizatorice pentru familiile cu multi copii

Familie cu multi copii

Categories: Noutati, Stiri Nastere

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*