Coronavirus – O femeie însarcinata a infectat 39 de persoane la o nunta

Coronavirus – O femeie însarcinata a infectat 39 de persoane la o nunta

O femeie însarcinata in luna a 8-a, cu cel de-al treilea copil, a destainuit presei ca a fost invitatul de la o nunta, la care a infestat 39 de persoane, la începutul acestei luni.

Sally Hawach a zburat din America pentru a participa la nunta prietenilor sai, Scott Maggs si Emma Metcalf.

Dar sarbatoarea a devenit, fara sa stie, un focar de coronavirus, cu 39 de oameni care au fost infectati cu boala potential mortala.

Hawach a povestit ca a descoperit ca ea era persoana care i-a infectat din neatentie pe toti invitatii la nunta, avertizând pe altii sa asculte sfaturile despre carantina, pentru a opri raspândirea virusului.

„A fost într-adevar doar un grup mic de oameni la nunta. Deci, din nou, asta arata cât de puternic si infectios este acest virus, si de cât de serios trebuie sa il luam cu totii”, a spus ea.

Hawach a petrecut ultimele doua saptamâni în carantina cu sotul ei, si fiica ei cea mica, care s-au infectat cu totii, în timp ce fiul ei, care nu a fost infectat, aeste în alta parte pentru siguranta sa.

„Cea mai grea parte cu care ma lupt acum este sa fiu departe de fiul meu. Îmi lipseste teribil”, a spus ea. „Nu pot vorbi cu el pentru ca doar plânge, si nu întelege de ce nu ma poate vedea.”

Sursa: Nzherald.co.nz

Citeste mai multe despre noul virus corona:

Ce este virusul Corona

12 mituri despre noul virus Corona explicate de OMS

Coronavirus-ul si copiii

Protejeaza-te de virusul corona cu un simplu pas

Coronavirus – esentialul in imagini

Categories: Noutati, Stiri Sanatate

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*