O familie din Rusia a fugit in padure de frica coronavirusului

O familie din Rusia a fugit in padure de frica coronavirusului

O familie din Rusia, de frica coronavirusului, a încercat să se refugieze intr-o pădure izolata la zeci de kilometrii de cea mai apropiata asezare umana, până când au fost întorși cu forța acasă, a declarat joi poliția din regiunea Sverdlovsk.

O rudă a alertat luni autoritățile, că fratele ei, soția sa, și cei trei copii ai lor au disparut de mai mult de 24 de ore. Capul familiei a explicat ulterior poliției că au plecat în pădure pentru a scăpa de focarul Covid-19, care până acum a infectat peste 10.000 de ruși și 1,6 milioane din întreaga lume.

„Au luat cu ei o plasa de alimente și un telefon mobil, și plănuiau să se întoarcă periodic în sat pentru mâncare”, a declarat purtatorul de cuvant al departamentului de poliție regională, într-un comunicat.

„Au dormit sub cerul liber”, a spus acesta.

Poliția a acuzat părinții că nu își îndeplinesc îndatoririle părintești, o infracțiune administrativă care este pasibila de amendă. Cei trei copii, dintre care unul a fost mușcat de o căpușă, au fost plasați în grija serviciilor de protecție a copiilor.

Regiunea Sverdlovsk, cu o populație de 4,3 milioane de locuitori, a raportat oficial 59 dintre cele 10131 de cazuri de coronavirus din Rusia la nivel național, începând de joi.

Sursa: The Moskov Times

Citeste mai multe despre noul virus corona:

Ce este virusul Corona

12 mituri despre noul virus Corona explicate de OMS

Coronavirus-ul si copiii

Protejeaza-te de virusul corona cu un simplu pas

Coronavirus – esentialul in imagini

Categories: Noutati, Stiri Sanatate

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*