Cum sa te feresti de coronavirus, ghid si video

Cum sa te feresti de coronavirus, ghid si video

Focar nou de coronavirus in Europa (Italia)

Cu un număr tot mai mare de cazuri confirmate  pe tot globul, si cu un focar nou in Italia care ameninta sa infecteze intreaga Europa, este foarte important sa stim cum sa ne ferim  – pe cat posibil – de acest virus.

Desprecopii.com va ofera o serie de informatii esentiale, la indemana orcui, care sa va ajute sa stati cat mai departe de acest virus.

Brosura – cum sa te pazaesti de Coronavirus

Urmariti materialul VIDEO de mai jos, realizat de catre Desprecopii.com si Medicover si descarcati ACEST GHID (in engleza) pus la dispozitia Desprecopii.com de Pacific Prime, lider mondial in asigurari medicale. Ghidul este in limba engleza.

Descarca: Ghid prevenire coronavirus (engleza) 

Coronovirus – sfaturi esentiale, un material video exclusiv Desprecopii.com

In Italia se instaleaza panica, incet dar sigur

Astazi – redactorul sef Desprecopii.com – urma sa plece intr-o vizita de documentare pentru un material editorial la Milano, Colegii din presa italiana si mai multi romani stabiliti in Italia ne-au avertizat inca de vineri seara despre situatia tensionata care se instaleaza in Italia, O parte din romani si-au facut deja bagajele si au plecat spre Romania. Se aud tot felul de povesti si zvonuri care creaza panica: „astazi politia si salvarea a venit pe strada noastra, la doar 3 case de unde locuim. Deja toata lumea spune ca este vorba de coronavirus si ca in casa respectiva se face carantina. Cu siguranta este o stire falsa dar nu pot sa nu ma gandesc la familia mea. Am hotarat sa ne facem bagajele si sa plecam spre Romania…”

Pentru romanii din Italia, multi membri desprecopii.com, le uram multa sanatate, sa evite panica si sa se protejeze cat mai bine.

Italia este un adevarat hub de turism si afaceri in Europa. Sansa ca virusul coronavirus sa treaca catre alte tari europene este de acum mult mare.

Virusul poate ajunge usor si in Romania avand in vedere numarul foarte mare de romani care calatoresc zilnic spre si dinspre Italia. Este foarte important ca autoritatiile romane sa reactioneze din timp si sa informeze corect populatia despre masurile simple de prevenire, sa instaleze controalele necesare la granita, atat la cea aeriana dar mai ales la cea rutiera, masina fiind una din metodele preferate de transport pentru romanii din Italia.

Stati informati, spalati-va pe maini si cel mai important: FARA PANICA!

Citeste si: Cum sa te protejezi de coronavirus – pas cu pas

Categories: Noutati, Stiri Sanatate

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*