A incremenit cand a vazut pe Facebook ce facea fiica ei

A incremenit cand a vazut pe Facebook ce facea fiica ei

Samantha Coughlan, 31 de ani, din Wythenshawe, Greater Manchester, a inlemnit atunci când a vazut o poza cu fiica ei pe Facebook, în vârsta de 14 ani, care se plimba pe linia de tramvai.

Mama a primit laude dupa ce a hotarat sa-si pedepseasca fiica pentru comportamentul afisat pe Facebook, obligandu-si fiica sa stranga gunoiul de pe strada pe care familia locuia.

Ea si-a asteptat fiica cand aceasta a venit de la scoala, si i-a impus fetei imediat o pedeapsa inedita.

Alți parinți au cântarit pentru a-si exprima sprijinul pentru Samantha, de la Wythenshawe, Greater Manchester.

Samantha i-a interzis fiicei sale sa se intalneasca cu prietenii, i-a luat telefonul mobil, si i-a explicat acesteia pericolul la care s-a expus.

Inventand propria versiune a „serviciului comunitar”, Samantha si-a obligat fiica sa-si petreaca dupa-amiaza culegând gunoiul de pe strada – în ploaia care se revarsa.

„Am vazut o postare pe Facebook care includea imaginea fiicei mele si a unor prieteni ai sai, mergând pe sinele de tramvai.

„Am fost atât de dezamagita si jenata atunci când am vazut postarea…”

„Nici nu vreau sa ma gandesc la ce s-ar fi putut întâmpla.”

„Am vazut postari ale voluntarilor care strang gunoiul stradal, si m-am gandit ca putina curatenie voluntara este o idee potrivita pentru o pedeapsa. Cel putin, in acest fel putem face ceva pentru comunitate ”

Samantha a adaugat: „Am dus-o pe o alee care este întotdeauna murdara – si pe care trebuie sa merg pe jos în fiecare zi ca sa-mi aduc copiii de la scoala. I-am explicat ca trebuie sa facem curat pe acolo”

„Când am terminat, era de fapt destul de mândra de munca ei. Am umplut în total trei saci de gunoi. In acest timp ploua cu galeata, asa ca pedeapsa a fost dubla.”

Samantha a postat rezultatele pe Facebook, iar asta a determinat sute de oameni sa o felicite pe mamica pentru o metoda adecvata de „parenting” .

„Raspunsul a fost coplesitor, nu ma asteptam sub nici o forma la atatea reactii pozitive”, a spus Samantha.

Cred ca si-a învațat lecția ei, a mai spus ea.

Sursa: DailyMirror

 

Ce alte metode de disciplina avem ca parinti

Categories: Noutati, Stiri Familia

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*