Ryanair reia 40% din zboruri incepand de la 1 Iulie

Ryanair reia 40% din zboruri incepand de la 1 Iulie

Ryanair a anunțat că 40% din zboruri vor fi reluate începând cu 1 iulie, ceea ce va face din nou 90% din rețeaua sa de rute activă.

Transportatorul bugetar irlandez a spus că tot echipajul va purta măști în timpul zborului, și că pasagerii vor trebui să urmeze acest exemplu.

Ryanair recomanda pasagerilor să facă check-in online, să descarce permisele de îmbarcare pe smartphone-uri, și să poarte mască în orice moment, atât în ​​aeroport, cât și la bordul avionului.

De asemenea, încurajează calatorii să își verifice temperatura înainte de a călători, precizand ca acesta poate fi verificata aleator la imbarcare, de catre companie.

Compania aeriană a mai adăugat că vor fi procesate mai puține bagaje, și că va exista o oferta limitata de gustări și băuturi preambalate, dar fără vânzări în numerar.

Toate tranzacțiile la bord vor fi fără numerar. Cozile la toalete vor fi interzise la bord, deși accesul la toaletă va fi pus la dispoziția pasagerilor individuali, la cerere. Ryanair încurajează pasagerii să se spele regulat pe mâini, și să folosească produse de dezinfectare a mâinilor, în terminalele aeroportului.

„Ca o măsură temporară suplimentară de sănătate publică, în timp ce statele UE ies din blocajele cauzate de Covid-19, Ryanair va solicita tuturor pasagerilor care vor zbura în iulie și august să completeze detaliile (la punctul de check-in) a duratei vizitei planificate. Aceste informații de contact vor fi furnizate guvernelor UE pentru a le ajuta să monitorizeze reglementările de izolare pe care le solicită vizitatorilor pe zboruri intra-UE.”

Ryanair mai precizeaza: „Toate aeronavele Ryanair sunt echipate cu filtre de aer HEPA (similare cu cele utilizate în secțiile critice ale spitalelor) și toate suprafețele interioare ale aeronavei sunt dezinfectate în fiecare seară, cu substanțe chimice, care sunt eficiente timp de peste 24 de ore. În timp ce verificările de temperatură și măștile sunt piatra de temelie a unei reveniri sănătoase la destinatie, distanțarea socială pe aeroporturi și aeronave, va fi încurajată acolo unde este posibil. ”

De la restricțiile de zbor Covid-19 de la mijlocul lunii martie, Ryanair a operat schema restransa zilnica de 30 de zboruri între Irlanda, Marea Britanie și Europa.

Din iulie, Ryanair va relua zborurile din majoritatea celor 80 de baze din întreaga Europă. Frecvențele zilnice / săptămânale vor fi mai puține pe rutele dense, întrucât Ryanair „lucrează la restaurarea unor servicii pe cel mai larg număr de rute, în loc să opereze servicii de frecvență mare pe un număr mic de rute”.

Ryanair operează 21 de rute de pe aeroporturile din România, respectiv Bucureşti şi Craiova.

Categories: Noutati, Stiri Sanatate

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*