Baietel de 10 ani agresat pentru cateva abtibilduri

Baietel de 10 ani agresat pentru cateva abtibilduri

Un baietel in varsta de 10 ani a fost agresat atunci cand a rugat clientii unui supermarket in Olanda sa-i dea lui abtibildurile cu fotbalisti primite de la casa. In acel moment el a fost agresat de un barbat in varsta de 38 de ani.

Copilul de 10 ani statea impreuna cu un grup de copii la usa unei filiale a supermarket-ului olandez Albert Heijn, in localitatea Dordrecht, si rugau clientii care ieseau sa le dea lor abtibildurile primite cadou de la supermarket, daca acestia nu le foloseau. Ulterior, baietelul a fost agresat de un barbat in varsta de 38 de ani.

Colectie

Pentru a-l mângâia pe baietel, multe persoane si-au trimis propriile colectii cu abtibilduri la primarie si politie, pentru a-i fi daruite copilului. A fost un moment emotional, spune politistul raional Evert Muller.

Baietelul a fost agresat dupa ce a cerut abtibilduri unui barbat in varsta de 38 de ani. Acesta a fost arestat la putin timp dupa intamplare.

Sincer surprins

Politistul local l-a bucurat pe baietel cu un pachet mare. „Dreptatea a fost facuta,abtibildurile au fost livrate victimei, în vârsta de 10 ani. El a fost foarte surprins, si bucuros de numarul de cartonase primite”, scrie Muller pe Twitter. „Zâmbetul i-a revenit pe fata.”

 

Sursa: RTL Nieuws

Categories: Noutati

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*