EasyJet va relua zborurile pe principalele rute între 22 de aeroporturi europene

EasyJet va relua zborurile pe principalele rute între 22 de aeroporturi europene

În Marea Britanie, acestea includ Gatwick, Bristol, Birmingham, Edinburgh și Liverpool.

Avioanele vor fi dezinfectate, iar clienții is vor scana singuri pașapoartele.

Personalului și pasagerilor li se va cere să poarte măști la bord pentru a evita răspândirea coronavirusului.

Nu se vor vinde produse alimentare în timpul zborurilor, avioanele vor fi curatate si dezinfectate suplimentar, servetele si substante de igienizare de mână vor fi puse la dispoziția pasagerilor.

În plus, clienții li se va cere să își scaneze pașapoartele și documentele de îmbarcare pentru a evita ca personalul să le atingă. In acelasi timp, distanțarea socială va fi aplicată pe avioanele „unde sunt disponibile locuri”.

O serie de alte companii aeriene au anunțat planuri de a-și relua operațiunile cu reinceperea zborurilor schelet, din cauza pandemiei coronavirusului.

Ryanair intenționează să restabilească 40% din zborurile sale începând cu 1 iulie, în timp ce British Airways urmează să inceapa o „repornire semnificativă” a serviciului de zbor, în aceeași lună.

De asemenea, Ryanair anunta ca măștile vor deveni obligatorii, deoarece companiile aeriene adaugă măsuri care să asigure clienții că pot reveni la bord în siguranță, pe fondul îngrijorărilor legate de răspândirea coronavirusului pe avioanele aglomerate.

EasyJet nu opereaza zboruri in Romania, insa operatorul low cost este un jucator important in transportul aerian european.

Categories: Noutati, Stiri Sanatate

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*