Petale din viaţă

Petale din viaţă

               Ti-am urmărit ochii de când erau închişi şi i-am văzut pentru prima dată. Ti-am urmărit degeţelele de la mâini când te stângeam la piept în timp ce tu plângeai. Ti-am ascultat răsuflarea din pieptul ce ţi se ridica uşor atunci când dormeai. Ţi-am urmărit fiecare fir din părul tau lung şi blond atunci când îţi lăsai capul pe marginea patului ca să ţi-l pieptăn. Ţi-am urmărit mirarea in fiecare seară când îti spuneam o nouă poveste fără de sfârşit din Cipi piticul cel uriaş. Ţi-am urmărit liniştea în sutele de ore în care te-am purtat în hamac plimbându-te sub pomii înverziţi ai apei. Ti-am vazut bucuria inimii în fiecare serbare de sfârşit de an. Ti-am simţit emoţia fiecărui început de an.

               Mi-am permis sa îţi fur pe furiş câte un moment din fiecare clipă a vieţii tale, momente ce le-am transformat si le-am pus apoi una căte una în petale din viaţă.

Tata si Moderator cu experienta pe Desprecopii.com. Vizitati blogul lui Marius.

About Author

Marius Pernes

Marius este moderator-senior la Desprecopii.com de peste 15 ani timp in care a sfatuit si indrumat mii de parinti. Marius este mediator certificat si are mai multe cunostinte juridice si financiar-contabile. Marius este tatal a doua fetite minunate.

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*