O englezoaica (45 de ani) a devenit mama pentru a 22-a oara – in timpul crizei de coronavirus

O englezoaica (45 de ani) a devenit mama pentru a 22-a oara – in timpul crizei de coronavirus

Sue (45 de ani) si sotul ei, de 49 de ani, Noel Radford, din Marea Britanie, au devenit mandrii parinti al copilului cu numarul 22 : o fata care s-a nascut dupa aproximativ 10 ore de travaliu. Se spune ca cea mai mare, si mai fertila familie din Anglia, care locuieste în orasul de coasta Morecambe, este super fericita cu copilul lor, perfect sanatos, care s-a nascut în spital, in ciuda faptului ca mama s-a declarat ingrozita la gandul ca va trebui sa nasca in spital.

Mama Sue a declarat pentru tabloidul britanic The Sun ca a trecut cu bine de nastere, si ca bebelusul numarul 22 este „mai mult decât binevenit”. Totusi, ea se temea de spitalizarea necesara. „Este bizar ca în timpul crizei coronaviruslui sa fii într-un spital, unde oamenii cu virusul gripal mortal, sunt, de asemenea, ingrijiti”. Din fericire pentru ea, i s-a permis sa plece acasa în ziua nasterii. „Suntem complet îndragostiti de fata noastra, si impunem din nou auto-carantina familiei noastre.”

Mama nu numai ca s-a speriat si panicat în privinta spitalizarii, ci si de faptul ca a fost posibil ca sotului ei sa nu ii fie permis sa participe la nastere. Acest lucru se datoreaza restrictiilor de vizitare. La final, tatal Noel a primit permisiunea de a-si ajuta sotia. „A fost de departe cea mai ciudata nastere de pâna acum”, a spus Sue. „si a fost foarte ciudat sa trebuiasca sa iesim din izolarea noastra auto impusa. Sunt foarte fericita sa ma întorc în mediul meu de încredere si în siguranta. ”

Ultimele saptamâni au fost destul de grele pentru noua mama si sotul ei. În special pentru ca majoritatea copiilor primesc în prezent educatie la domiciliu. „Ca parinti suntem foarte ocupati, si totul se simte destul de bizar”, a spus Sue, care priveste spre viitor cu incredere. Cuplul nu are înca un nume pentru copil. „Cand avem deja douazeci si unu de copii, este dificil sa alegem un nume nou. Din fericire, mai avem timp, deoarece nu avem voie sa raportam copilul la oficiul registrului din cauza crizei. Cu tot cu nasterea copilului de 22 de ani, Sue a avut aproximativ 836 de saptamâni de sarcina în timpul vietii: putin peste 16 ani.

Sursa: AD.nl

Citeste mai multe despre noul virus corona:

Ce este virusul Corona

12 mituri despre noul virus Corona explicate de OMS

Coronavirus-ul si copiii

Protejeaza-te de virusul corona cu un simplu pas

Coronavirus – esentialul in imagini

Categories: Noutati, Stiri Sanatate

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*