Oferea sedinte foto pentru bebelusi, pentru a-i rapi

Oferea sedinte foto pentru bebelusi, pentru a-i rapi

Juliette Parker, în vârstă de 38 de ani, din Washington, este acuzata că oferea ședinte foto gratuite pentru nou-născuti, pe retelele de socializare, motivand ca face acest lucru pentru imbunatatirea portofoliului.

Aceasta este acuzată că s-a dat drept fotograf, pentru a ademeni o mămică la o sedinta foto pentru copii, înainte de a o droga pe aceasta, cu intentia de a-i fura copilul nou nascut.

Juliette Parker, din Washington, SUA, este acuzata că a oferit mamei copilului o prajitura in care a amestecat substante halucinogene, pe care a oferit-o mamei în timpul sesiunii foto.

Tânăra, în vârstă de 38 de ani, oferea sedinte foto gratuite pentru nou-născuți, sustinand că este un fotograf amator care are nevoie să-și construiască portofoliul.

Mama le-a povestit politistilor ca Parker și-a selfie-uri cu copilul sau, si a șters amprentele de pe obiectele pe care le-a atins în casă.

Ea a sustinut ca, în timpul celei de-a treia ședinte foto, când Parker ar fi vizitat-o împreună cu fiica sa, i s-a oferit o prajitura care a făcut-o imediat să se simtă rau, așa că le-a rugat pe amandoua să plece.

Mama a spus ca după ce perechea a plecat, a observat că lipsesc cheile casei sale, astfel că a contactat poliția.

Juliette Parker și fiica ei în vârstă de 16 ani au fost arestate vineri si se confruntă cu acuzatii multiple.

Politia spune că Parker, care folosea mai multe nume, precum „Juliette Noel” și „Juliette Cains”, a vizat intenționat mămici cu fiice sub cinci săptămâni, pentru a le rapi copiii.

Sursa: DailyMirror

Vrei sa-i faci singur poze perfecte copilului tau? Citeste mai multe..

 

Categories: Noutati

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*