Executivul a aprobat lista celor peste 1.200 de unităţi şcolare din toată ţara unde există Programul Naţional „Masă sănătoasă”

Executivul a aprobat lista celor peste 1.200 de unităţi şcolare din toată ţara unde există Programul Naţional „Masă sănătoasă”

Guvernul a aprobat, miercuri, lista celor peste 1.200 de unităţi şcolare din toată ţara unde asigurăm Programul Naţional „Masă sănătoasă”. „Mai mult de 450.000 de copii din peste 1.200 de şcoli vor beneficia de un pachet alimentar sau de o masă caldă, în fiecare zi de cursuri, prin Programul Naţional «Masă sănătoasă». Alţi aproximativ 100.000 de copii beneficiază de o măsură similară prin Programul Naţional de Reducere a Abandonului Şcolar (PNRAS)”, a afirmat ministra Educaţiei, Ligia Deca.

„Mai mult de 450.000 de copii din peste 1.200 de şcoli vor beneficia de un pachet alimentar sau de o masă caldă, în fiecare zi de cursuri, prin Programul Naţional „Masă sănătoasă”! Alţi aproximativ 100.000 de copii beneficiază de o măsură similară prin Programul Naţional de Reducere a Abandonului Şcolar (PNRAS)!”, a scris Ligia Deca, miercuri pe Facebook.

Ea a adăugat că sunt făcuţi „paşi importanţi pentru asigurarea echităţii şi pentru reducerea abandonului şcolar.

Categories: Stiri Educatie

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*