Coronavirus – un idiot care a lins un vas de toaleta se lupta acum pentru viata sa.

Coronavirus – un idiot care a lins un vas de toaleta se lupta acum pentru viata sa.

Asa-numita „Provocarea Coronavirus – Coronavirus Challenge” a început dupa ce un influencer de pe reteaua TikTok a distribuit un clip în care a lins un scaun de toaleta de avion, dand startul unei provocari cel putin bizare, pe aceasi retea de socializare.

Un barbat care s-a filmat lingând un vas de toaleta, ca raspuns la „provocarea coronavirusului”, este acum bolnav în spital, dupa ce a contractat virusul.

În filmarea bizara postata pe TikTok, barbatul poate fi vazut „lingand” vasul de toaleta dintr-o locatie necunoscuta.

Potrivit prezentatorului Piers Morgan, de la Good Morning Britain, acelasi barbat este acum în tratament pentru coronavirus.

Prezentatorul a mai spus: „Poate va amintiti si de celalalt idiot, din America, care a raspuns si el la provocarea aceasta ciudata, a intrat într-o cabina de toaleta, si a lins vasul.

„Cred ca asta se numeste karma – are coronavirus.”

Asa-numita „Provocare Coronavirus” – care provoaca oamenii sa împartaseasca videoclipuri online, lingând obiecte în locuri publice, a fost numita drept „extrem de iresponsabila” de catre expertii din domeniul sanatatii.

Videoclipuri socante au fost distribuite si pe alte platforme de socializare, în contradictie directa cu sfaturile oficiale pentru a opri raspândirea Covid-19.

Nebunia a început dupa ce un influencer TikTok a împartasit o clipa în care a lins un scaun de toaleta de avion, în timp ce cineva spune „este timpul coroanei”.

Sursa: Mirror.co.uk

Citeste mai multe despre noul virus corona:

Ce este virusul Corona

12 mituri despre noul virus Corona explicate de OMS

Coronavirus-ul si copiii

Protejeaza-te de virusul corona cu un simplu pas

Coronavirus – esentialul in imagini

Categories: Noutati, Stiri Sanatate

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*