Astăzi vreau sa plagiez …. pastila de limbă

Astăzi vreau sa plagiez ….  pastila de limbă

       Nu sunt un literat. Nu mă laud cu vre-un bagaj cultural nici măcar mediu dacă cineva ar putea să cuantifice sub o formă sau alta aşa ceva. Astfel încât pot spune ca un personaj din “Toate pânzele sus!” că ştiu atât cât este necesar. Dar cu toate acestea acum am senzaţia că sunt anacronic. Spun asta azi, pentru că fiind la mijloc o aniversare (Eminescu), mă simt prins ca într-o menghină între prostia şi incultura ce se extinde ca o caracatiţă in jurul meu, social discutând, zgârâindu-mi ochii mai rău ca ghearele unei pisici şi ideile îmbinate în opera eminesciană.

          Cel mai probabil nimănui nu o să-i pese şi uite aşa, omul de mâine se va scufunda din ce în ce mai adânc în mocirla prostiei, a inculturii, fără măcar să ajungă să mai realizeze despre statutul lui deplorabil.

          Pentru azi mă declar trist.  Si mi-aş dori sa fiu un plagiator …. Al cuiva care are o emisiune pe DIGI 24 – Pastila de limbă. Măcar pentru o zi. Pentru ziua de azi.

          Bună seara România!

Tata si Moderator cu experienta pe Desprecopii.com. Vizitati blogul lui Marius.

About Author

Marius Pernes

Marius este moderator-senior la Desprecopii.com de peste 15 ani timp in care a sfatuit si indrumat mii de parinti. Marius este mediator certificat si are mai multe cunostinte juridice si financiar-contabile. Marius este tatal a doua fetite minunate.

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*