Tragedie in familie – 5 morti, dintre care 3 copii.

Tragedie in familie – 5 morti, dintre care 3 copii.

Trei copii și părinții lor au fost găsiți morți miercuri în orașul australian Brisbane. Acestia erau împreună într-o mașină, care probabil a fost incendiata. Părinții au reusit sa scape din masina in flacari, insa au sucombat mai tarziu datorita arsurilor. Tatăl, fost jucător de rugby profesionist, a fost gasit cu rani provocate de un obiect ascutit. Poliția investighează circumstanțele.

Familia se afla în jurul orei 8:30 într-o suburbie din orasul australian Brisbane, nu departe de casa lor. Potrivit presei locale, barbatul, un fost jucator profesionist al ligii de rugby australiene, pe nume Rowan Baxter (42 de ani), soția sa Hannah, în vârstă de 31 de ani, fiul lor de 3 ani și fiicele de 4 și 6 ani. Mama a fost auzita strigand: „m-a udat cu benzina”. Aceasta a fost dusă la un spital local cu arsuri grave, în stare critică, unde a murit. Tatăl a murit pe trotuar.

Poliția nu a fost încă în măsură să confirme cum a început incendiul, și prin urmare, nu a putut să spună dacă a fost vorba despre un omor in familie sau un accident. Un bărbat aflat la fata locului, care a încercat să ajute a fost rănit ușor la față, a declarat pentru ABC un ofițer de ambulanță. Primul ministru australian, Scott Morrison, vorbește despre „o știre sfâșietoare”, și transmis condoleanțele sale „familiilor și comunității… și personalului din cadrul serviciilor de ajutor, care au găsit o situație oribilă”.

 

Sursa : https://www.news.com.au/national/queensland/news/multiple-people-have-reportedly-died-following-a-car-fire-in-brisbane/news-story/b3150c84e7ef94a85b8c20bfeb4c3b6f

Categories: Noutati

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*