Statiunea turistica Cancun, din Mexic, ofera sedere, mese, intrari gratuite în parcuri tematice pentru turiști

Statiunea turistica Cancun, din Mexic, ofera sedere, mese, intrari gratuite în parcuri tematice pentru turiști

Campania este gandita in jurul numărului 2 – hotelurile înregistrate oferind 2 nopți gratuite pentru fiecare 2 nopți rezervate, sau un sejur gratuit pentru doi copii, când doi adulți rezervă.

Hotelurile și restaurantele intenționează să se redeschidă în zona turistică Riviera Maya din Mexic, începând cu 8 iunie, după ridicarea carantinei legate de Covid-19.

Cancun lanseaza aceasta campanie in incercarea de a convinge turistii să aleagă stațiunea.

Terenurile de golf, parcurile tematice și agentiile de închirieri de mașini vor fi de asemenea parte a unui plan agresiv, care să ajute statiune sa se ridice înapoi în picioare, după criza coronavirusului.

Inițiativa privată, care implică peste 200 de firme, va fi lansată oficial pe 15 iunie.

Mexic a suferit peste 8.500 de decese Covid-19, și 78.000 de cazuri confirmate de la începutul crizei.

Oferta 2 + 2 ar putea fi extinsă modificat și la închirierea de mașini, ceea ce înseamnă că turiștii ar putea avea două zile gratuite pentru fiecare patru zile în care au inchiriat un vehicul.

De asemenea, se așteaptă să participe la aceasta campanie si stațiunile Puerto Morelos, Tulum, și Isla Mujeres – din Marea Caraibilor, la opt mile de coastă de Cancun. Trei sferturi dintre firmele care susțin campania sunt hoteluri.

Oliver Reinhart, CEO al firmei mexicane Atelier de Hoteles, care detine hoteluri de lux all-inclusive în Cancun și Playa Mujeres, a declarat presei locale: „În fața acestei situații atipice, a trebuit să reacționăm, pentru a menține deschise destinațiile noastre spectaculoase in mintea turistilor.

Categories: Noutati, Stiri Sanatate

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*