Cum isi petrece Ramona ziua cu baietelul ei

Cum isi petrece Ramona ziua cu baietelul ei

Cum imi petrec ziua cu el?

Am reusit sa îi fac un program de somn si intra deja într-o rutina a lui. Se trezeste de obicei la ora 7.30 dimineasa, îl schimb, mai petrecem timpul nostru în care ne pupam si vorbim si la ora 9 papam. Ne uitam apoi putin la televizor, îi place mult telejurnalul, apoi mai doarme 20 de minute, în timp ce eu mai îmi fac un dus si ma fardez, pentru ca oricum chiar daca sunt ocupata cu copilul nu ma neglijez si sin foarte mult sa fiu întotdeauna aranjata, dichisita, fardata.

Sunt linistita, pentru ca am doua bone în casa care ma ajuta, apoi iesim la plimbare. S-a nimerit sa fie un timp foarte frumos la Roma, asa ca cel pusin o data pe saptamâna mergem la mare, la Fregene, la numai 45 de minute de Roma. Micusului îi place la mare si adora apa, îi place sa faca baie acasa, în baisa lui. Apoi, la ora 13.00 ia prânzul, pe care i-l pregatesc eu personal, îi fac diverse zarzavaturi, legume, pe care i le pasez la blender. Am început sa îi pun si pusina carnisa alba.

Diversificarea am început-o din luna a patra, cu fructe, si din a cincea luna am început cu legume si supica, iar de la 5 luni si jumatate îi dau si carne alba.

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*