Bebe la 4 luni: pregătit pentru un animalut de plus pentru imbrățisari. Iată 6 reguli de siguranță de respectat 🧸

Bebe la 4 luni: pregătit pentru un animalut de plus pentru imbrățisari. Iată 6 reguli de siguranță de respectat 🧸

Bebe la 4 luni: pregătit pentru un animalut de plus pentru imbrățisari. Iată 6 reguli de siguranță de respectat 🧸: articol preluat de pe Desprecopii.com. | Linkul original aici


Bebe la 4 luni -  pregatit pentru un animalut de plus pentru imbratisari. Iata 6 reguli de siguranta de respectat

Bebe la 4 luni: pregătit pentru un animalut de plus pentru imbrățisari. Iată 6 reguli de siguranță de respectat 🧸

În jurul vârstei de 4 luni, bebelușul se poate bucura de compania unui animaluț de pluș. Și asta pentru că bebelușul este la vârsta la care începe să își manifeste dragostea, iar un animaluț de pluș este numai bun pentru îmbrățișări.

Iată 6 reguli de siguranță de respectat când este vorba despre un animaluț de pluș pentru bebeluș. 🧸

veti citi
Un animalut de plus pentru bebe? 6 lucruri de stiut
Reguli de siguranta si sanatate
Despre bebelusul de 4 luni

Un animalut de plus pentru bebe? 6 lucruri de stiut

In jurul varstei de 4 luni, bebelusul se poate bucura de compania unui animalut de plus. Si asta pentru ca bebe este la varsta la care incepe sa isi manifeste dragostea iar un animalut de plus este numai bun pentru imbratisari.

Insa, ce fel de animalut oferim bebelusului nostru?  Iata cum te poti asigura ca ursuletii, girafele, iepurasii, ratustele sau catelusii sunt la del de siguri pentru sanatatea bebelusului – precum sunt de dragalasi.

Reguli de siguranta si sanatate

1. Ochii si nasul animalutelor nu trebuie sa fie din nasturi sau din alte obiecte mici care ar putea cadea (sau descoase sau smulse) pentru a nu prezenta un pericol de sufocare. Verifica ca nu exista butoane sau nasturi si prin alte parti ale animalutului de plus.

2. Nu trebuie sa existe nicio sarma care sa prinda partile unele de altele (cum ar fi urechile elefantilor). Chiar daca sarma este invelita in material – acesta poate fi ros cu dintii si se poate uza  – fiind astfel un pericol pentru bebe.

3. Nu trebuie sa existe sfori sau panglici in jurul gatului iepurasului sau animalutului de plus  – fara lese de catei si fara alte sfori de tras care sa fie mai lungi de 10 cm.

4. Cauta un animalut solid, cu tivuri si legaturi care sa fie bine cusute. Verifica periodic ce semne de uzura are plusul preferat.  Ai grija de nu iasa umplutura din el – aceasta poate prezenta un pericol suplimentar de sufocare.

5. Toate animalele de plus trebuie sa fie bine spalate periodic pentru a te asigura ca nu aduna bacterii sau virusuri. CIteste Cum dezinfectam si curatam jucariile – de la plusuri, papusi, lego pana la obiecte de lemn

6. Nu aseza niciodata animalutul de plus in patutul bebelusului – penru ca acesta prezinta un risc de sufocare pentru bebe.

Citeste si Bebelusul la 4 luni: interesat de timp de calitate cu mami si tati si fascinat de manute

Despre bebelusul de 4 luni, citeste si

Activitati de joaca pentru bebelusul de 4 luni

Regresia de somn a bebelusului de 4 luni: 10 sfaturi pentru mamici obosite

Esti o mamica care are nevoie de sfaturi?

autor: redactor Alina Ciobanu – Toate drepturile rezervate Desprecopii.com © 2024

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Categories: Noutati, Stiri Bebelusul

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*