O ploaie numită speranţă

O ploaie numită speranţă

 

Da, aşa este. Afară plouă marunt şi des. Pentru ultima zi dintr-un an cu nume de botez 2017, este ceva neobişnuit. Dar o luăm ca atare. In fapt nici nu contează prea mult. Dacă ar fi fost mai frig probabil aveam zăpadă.

Cu toate acestea în colţul din dreapta monitorului scrie cu cifre de-o şchioapă, 31 decembrie 2017. Este clar pentru oricine că la noapte ne schimbăm haina timpului şi vom păşi în 2018. Unii veseli, alţii mai puţin veseli, unii alături de prieteni sau cunoscuţi, de părinţi sau copii, alţii poate singuri. Invariabil vom traversa acest pod al timpului.

Pentru tine, tu cel care vei citi ceea ce am sa-ţi scriu acum, să ştii că cineva îţi doreşte să ai parte de mii de picături de ploaie în fiecare zi. Iar fiecare picătură să îţi aducă fericire şi speranţă. Te las pe tine să îţi alegi dorinţele. Eu doar îţi trimit acum înainte de a traversa podul timpului o ploaie numită speranţă.

Cu drag pentru tine, un Marius oarecare!

 

Tata si Moderator cu experienta pe Desprecopii.com. Vizitati blogul lui Marius.

About Author

Marius Pernes

Marius este moderator-senior la Desprecopii.com de peste 15 ani timp in care a sfatuit si indrumat mii de parinti. Marius este mediator certificat si are mai multe cunostinte juridice si financiar-contabile. Marius este tatal a doua fetite minunate.

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*