Revoltator – bebelus rapit pentru a fi facut cersetor.

Revoltator – bebelus rapit pentru a fi facut cersetor.

O situatie absolut revoltatoare petrecuta la Spitalul de Urgență din Petroșani, unde un bebeluș abandonat de mama sa a fost rapit chiar de sub ochii celor care ar fi trebuit sa aiba grija de el. Politia a fost insa alertata imediat, agentii reusind sa gaseasca in scurt timp copilul.

Bebelușul, în vârstă de patru luni a fost abandonat la naștere de catre mama sa, fiind rapit chiar din unitatea medicală in care se afla. Copilul a fost insa localizat rapid, in compania unui barbat care il folosea la cersit.

Copilul a fost dus de urgenta la spital, iar Direcția pentru Protecția Copilului Hunedoara a fost alertata de asemenea. Mama copilui a fost si ea identificata. Acesta a fost chestionata de politisti, declarand ca autorul rapirii este chiar tatal copilului. In certificatul de nastere insa , la numele tatalui figura alta persoana.

Copilul si mama sa au fost dusi la centrul maternal din Hunedoara, in timp ce Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului a anuntat ca va demersuri pentru decaderea din drepturile parintesti a mamei.

Categories: Noutati

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*