5 Sfaturi de Urmat Înainte de a Cumpăra un Uscător de Rufe (Hainele și Portofelul îți vor Mulțumi)

5 Sfaturi de Urmat Înainte de a Cumpăra un Uscător de Rufe (Hainele și Portofelul îți vor Mulțumi)

Înainte de a achiziționa un uscător de rufe, există câteva aspecte de care ar trebui să ții cont. Poți citi aici ghidul întreg de cumpărare, pentru mai multe detalii, însă iată cinci sfaturi rapide de urmat înainte de a cumpăra un uscător de rufe!

1. Citește Recenzilile Online Despre Uscătorul de Rufe Dorit

Dacă ai auzit de un anumit uscător de rufe, sau ai văzut o ofertă interesantă, primul lucru pe care ar trebui să îl faci înainte de a-l achizițona, este să citești recenziile cumpărătorilor online.

Site-urile precum Recenzii de Top, sau altele care compară produsele, sau afișează părerea reală a celor care au cumpărat produsul respectiv, pot fi o sursă sigură de a verifica adevărata calitate, înainte de achiziție.

2. Ține Cont de Volumul de Rufe Pe Care Vrei să Îl Speli

Înainte de a cumpăra un uscător de rufe, trebuie să te gândești bine dacă chiar ai nevoie de unul, în funcție de spațiul de care dispui, dar și de volumul de rufe pe care îl speli săptămânal.

Chiar dacă ai găsit o ofertă bună la un uscător de rufe, trebuie să ții cont și de consumul adițional la utilități, de aceea venim și cu sfatul numărul 3!

3. Alege un Uscător de Rufe Economic

Uscătoarele de rufe cele mai eficiente din punct de vedere al consumului de energie, sunt deobicei mai scumpe, dar consumă mult mai puțin curent, deci în termen lung este o variantă mult mai economică.

Deobicei, uscătoarele de rufe cu condensator și pompă de căldură sunt cele mai eficiente. Un alt aspect de care ar trebui să ții cont, este viteza de rotație. Alege un uscător cu o viteză mare de rotație, deorece va extrage apa mult mai repede, și astfel procesul de uscare durează mai puțin, iar consumul de energie este mai mic.

4. Verifică Caracteristicile Uscătorului De Rufe

E bine să ții cont și de utilitățile în plus ale uscătorului. Spre exemplu, unele vin cu un kit de aerisire, pentru a preveni formarea mucegaiului și a umezelii pe tevan sau în pereți. Altele au filtrul foarte ușor de curățat, sau dispun de un conpartiment special pentru papuci.

Programe precum rotirea inversată ajută la uscare rufelor, programul auto detectează exact când rufele sunt uscate, dar mai există și programe special concepute pentru diferite materiale. Trebuie să iei în vedere utilitățile cele mai importante pentru tine.

5. Stabilește-ți Bugetul

Ca și un ultim sfat, trebuie să fii sincer cu tine și cu cât ești dispus să plătești pentru un uscător de rufe. Poți să aștepți promoții, sau sărbători precum Black Friday pentru cele mai bune oferte, dar în general, uscătoarele de rufe care au mai multe caracteristici sunt mai scumpe. De asemenea, trebuie să ții cont și de consumul lunar de curent.

Concluzie

Un uscător de rufe ar putea face o diferență uriașă în casa ta, însă este foarte important să alegi unul potrivit pentru volumul tău de rufe, cu mărimea potrivită pentru locuința ta, eficient, dar și economic. Consultă site-uri precum Recenzii de Top, și află ce uscător de rufe ți se potrivește!

Categories: familie, Stiri Familia

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*