10 ani de reparabilitate alaturi de Groupe SEB

10 ani de reparabilitate alaturi de Groupe SEB

Grija fata de mediul inconjurator face parte din ADN-ul Groupe SEB. Tocmai de aceea, Tefal, Rowenta, Krups si Moulinex, cele patru marci Groupe SEB prezente in Romania, sunt pionieri ai reparabilitatii si lupta impotriva uzurii morale planificate a produselor prin folosirea de tehnologii moderne care permit furnizarea de piese de schimb pentru mai multi ani.

Descopera alaturi de Groupe SEB cum te poti bucura pentru o perioada mai lunga de timp de produsele tale electrocasnice Tefal, Rowenta, Krups sau Moulinex.

Produse reparabile timp de 10 ani!

Dezvoltat ca o promisiune pentru consumatori, Groupe SEB lanseaza programul ”Produs reparabil timp de 10 ani”, ce are ca obiectiv educarea clientilor pe termen lung. Prin acest program, detinatorii unui produs electrocasnic Tefal, Rowenta, Krups sau Moulinex pot gasi piese de schimb pentru o perioada de minim 10 ani.

Inca din anul 2008, reparabilitatea produselor a devenit prioritatea numarul 1 pentru Groupe SEB. Dupa ani de cercetari si perfectionare, ne putem mandri ca 95% din produsele vandute in prezent in Europa primesc logo-ul de reparabilitate. Logo-ul ”Produs reparabil timp de 10 ani”, ce se regaseste pe ambalajul produsului este de fapt o promisiune a noastra catre consumatori ca pot cumpara in siguranta acel produs si il vor putea folosi timp de multi ani”, afirma Dan Putinelu, Consumer Satisfaction Service Manager Groupe SEB Romania.

Alaturi de Groupe SEB, te poti bucura de o viata mult mai lunga a produselor tale favorite, evitand, astfel, risipa. Acum, dupa ani de cercetari, majoritatea produselor Tefal, Rowenta, Krups sau Moulinex pot fi reparate cu usurinta, acest lucru fiind mai accesibil din punct de vedere costuri in comparatie cu preturile produselor noi, similare.

Simplu, eficace si rapid! Pentru Groupe SEB a devenit primordiala existenta unor centre de reparatii accesibile consumatorilor, astfel, au fost create 6500 de centre la nivel mondial. De asemenea, pentru ca piesele de schimb sa fie disponibile imediat si la un pret accesibil, Groupe SEB a dedicat un spatiu de depozitare de 15.000 de m2 in Estul Frantei.

In prezent, un total de 6 milioane de piese se afla in acest depozit, jumatate din acest stoc fiind produs cu 12 pana la 15 ani in avans fata de necesar, astfel incat piesele sa fie disponibile pentru cel putin 10 ani de cand produsul aferent a incetat sa mai fie fabricat.

Toate aceste eforturi demarate in anul 2008 se dovedesc astazi a fi un succes, cu tot mai multe produse ce sunt reparate anual, in afara garantiei lor, atat pentru a satisface dorintele clientilor, dar si pentru a proteja mediul inconjurator.

***

Despre Groupe Seb:

Groupe SEB este lider mondial in productia de aparate electrocasnice mici si se remarca printr-un portofoliu de branduri puternice, diferentiate si complementare.

Groupe SEB aduce plus-valoare pe piata electrocasnicelor de mici dimensiuni din Romania prin investirea continua in dezvoltarea de noi tehnologii asociate brandurilor sale.
In Romania, Groupe SEB este prezent prin marcile TefalRowenta, Krups si Moulinex.

Categories: Stiri Familia, succes

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*