Tot mai multi tatici milenari vizioneaza videoclipuri de parenting pe YouTube

Tot mai multi tatici milenari vizioneaza videoclipuri de parenting pe YouTube

Tot mai multi tati milenari vizioneaza videoclipuri de parenting pe YouTube – mai multi decat mamicile!

Nu doar acei copii „nebuni” cunt milenari: Google subliniaza ca peste 40% dintre ei sunt parinti.

Compania a incheiat un parteneriat cu Flamingo si Ipsos Connect pentru a studia acea generatie de mame si tati. Rezultatele au fost discutate pe YouTube Corner in timpul South by Southwest Festival din Austin, Texas, si vor fi publicate pe Think With Google blog.

Ceea ce Google a descoperit a fost ca parintii milenari au fost diferiti, in mod special:

Tatii milenari pasesc cu incredere si isi asuma tot mai multe roluri in meseria de parinte. Pe YouTube, ei vizioneaza mai multe clipuri decat mamicile – clipuri ce au legatura cu meseria de parinte.

Akash Pathek, director de marketing de brand si strategie digitala la McDonald, a declarat ca, datele demonstreaza existenta multor milenari care aleg ingrijirea familiilor in defavoarea carierei. In plus, exista tot mai putine si mai prost platite locuri de munca pentru parintii milenari, care  sa ii indrume spre responsabilitatea de a sustine si creste o familie.

„Daca te uiti la generatia lor – generatia copilul Boomer – observi roluri cu adevarat clasice”, a declarat Akash Pathek. „Si nu este stereotipizare. Milenarii se afla in roluri mai putin clasice. Sincer sa fiu, in grupurile mele de pe Facebook exista o multime de tatici care stau acasa.”

Parintii milenari au o relatie mai deschisa cu copiii lor, chiar si in comparatie cu parintii Gen X. 8 din 10 spun ca, copilul lor este unul dintre cei mai buni prieteni, si aproximativ trei sferturi spun ca cei mici sunt implicati in luarea deciziilor casnice.

Milenarii sunt mult mai probabil sa nu renunte asa usor la hobby-urile lor, in comparatie cu generatiile anterioare, indiferent daca acest lucru inseamna mai mult timp si mai multa implicare din partea copiilor.

Parintii milenari se bazeaza pe orientari din surse multiple. David Chriswick, prim-vicepresedinte la agentia DigitasLBi, a declarat ca, in momentul in care a facut cercetari pentru Sprint, a fost surprins sa constate ca multi parinti milenari cautau raspunsuri la problemele legate de parenting, online. Ca de exemplu: „Tot mai multi parinti se indreapta catre Google si YouTube pentru consiliere cu privire la momentul in care ar trebui sa introduca un smartphone in viata copilului lor”, a spus Chriswick. „Acest lucru a deblocat un public nou pentru noi.”

Categories: Actualitate, familie, Parenting

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*