Tânăr cu 32 de ani de experienţă

Tânăr cu 32 de ani de experienţă

 

Viaţa este foarte interesantă. Imi dă sentimentul din ce în ce mai des că îmi rezervă tot felul de momente inedite. Da, ştiu, viaţa poate fi imprevizibilă, însă dacă de multe ori pun întâmplările petrecute pe seama hazardului, uneori mă las furat de acestea şi le savurez de parcă aş fi un copil de 4 ani, care descoperă în fiecare zi ceva nou. Si am promis că nu aştept nimic ci doar gust momentele una după alta aşa cum se petrec, fără să-mi cenzurez nimic.
Da, cred că o sa ajung să seamăn cu un burete uscat aruncat într-o baltă formată după o ploaie caldă de vară în mijlocul străzii, care tot ce ştie să facă este să absoarbă apa din plin.
Am avut câteva zile în care m-am intersectat cu un englez. Unul de acasă de la mama lui. Un tip de treabă, neaşteptat de volubil, de prietenos, foarte politicos. Si desigur calm. Asta probabil nu e o noutate pentru englezi, nu-i aşa? Una peste alta am avut oportunitatea să-i gătesc câte ceva din specificul bucătăriei româneşti şi să-i povestesc puţin, foarte puţin despre România şi despre români. Sper că a rămas cu o impresie bună şi în viitor să ajungă dn nou in România pentru mai mult timp, să guste din ea cu adevărat. Pentru că merită şi el, dar şi România.
La final m-am redescoperit printr-o atenţie neaşteptată din partea lui. Mi-am dat seama într-o clipă de un adevăr. Nu am 50 de ani ci 18. Sunt defapt un tânăr cu 32 de ani de experienţă. Desigur zâmbesc dar mă simt al naibii de bine. Este că viaţa e frumoasă?
Să fiţi iubiti!
Si Sărbători Fericite tuturor!

Tata si Moderator cu experienta pe Desprecopii.com. Vizitati blogul lui Marius.

About Author

Marius Pernes

Marius este moderator-senior la Desprecopii.com de peste 15 ani timp in care a sfatuit si indrumat mii de parinti. Marius este mediator certificat si are mai multe cunostinte juridice si financiar-contabile. Marius este tatal a doua fetite minunate.

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*