O INIMA: Campania de reabilitare a Sectiei de Terapie Intensiva din Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului “Alessandrescu-Rusescu”,

O INIMA: Campania de reabilitare a Sectiei de Terapie Intensiva din Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului “Alessandrescu-Rusescu”,

În dimineața zilei de 23 noiembrie 2017, mii de inimi au zburat deasupra capitalei pentru a marca startul campaniei O INIMĂ, de strângere de fonduri pentru reabilitarea secției de Terapie Intensivă a Spitalului pentru Copii Alessandrescu-Rusescu din București [Click aici pentru Flashmob-ul O INIMĂ]

O INIMĂ pentru Copii

Cu 10 ani în urmă, viața unei fetițe născute cu inima în partea dreaptă a fost salvată de o echipă de medici din România. Acum, cu inima puternică, Sonia se întoarce în spitalul unde i-a fost salvată viața și se alătură medicilor în lupta lor neîntreruptă pentru a salva alți copii grav bolnavi.

Campania O INIMĂ este acțiunea de însănătoșire a Secției de Terapie Intensivă a Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului “Alessandrescu-Rusescu” din București și o chemare publică la solidaritate în beneficiul copiilor ce ajung să fie tratați aici, în condiții departe de ideal.

Povestea Soniei

Micuța Sonia, eroina campaniei O INIMĂ, trăiește acum datorită medicinei făcută ca la carte, a sprijinului colectiv și a forței sale vitale și ne cheamă pe toți într-O INIMĂ să salvăm secția de terapie intensivă a INSMC. Cum a văzut ea în desene animate, Sonia își caută acum aliați de nădejde care să o ajute să strângă cel puțin 75,000 de inimi prin donații (O inimă = 2 EURO + TVA), pentru a putea începe Faza 1 a proiectului de reabilitare a Spitalului Copiilor.

La fel ca Sonia, peste 500 de nou-născuți, sugari și copii sunt internați în fiecare an la INSMC, majoritatea în stare critică. Pentru ca micuții pacienți care ajung aici din București și alte 7 județe să poată fi tratați în condiții demne și să aibă astfel șanse reale de supraviețuire, secția are nevoie urgentă de reabilitare.

Inimă cu Inimă Salvăm Spitalul Copiilor!

Planul de reabilitare din temelii a Secției de Terapie Intensivă a INSMC vizează strângerea de fonduri necesare renovării, eradicării infecțiilor nosocomiale, recompartimentării și dotării cu echipamente specializate necesare secției de terapie intensivă. Reabilitarea completă INSMC, estimată la o valoare totală de aprox. 1,5 milioane EURO, va crește capacitatea de tratare a cazurilor cu cel puțin 20% în 2 ani.

Cei care vor să ofere o inimă de ajutor au mai multe modalități prin care pot dona pentru renovarea și recondiționarea Spitalul Copiilor: prin SMS cu textul ‘INIMA’ la 8844, prin PayPal, donație directă sau transfer bancar pe oinima.ro, contract de sponsorizare directă, precum și pe BursaBinelui.ro.

Din inimă, vă mulțumim!
Echipa O Inima

Categories: Stiri Sanatate

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*