Mai sunt doar doua saptamani pana la cel mai asteptat festival de pe plaja din Romania, NEVERSEA!

Mai sunt doar doua saptamani pana la cel mai asteptat festival de pe plaja din Romania, NEVERSEA!

În doar 14 zile, orașul Constanța se va transforma în polul distracției de la Malul Mării Negre. Jason Derulo, Rita Ora, Dua Lipa, Years&Years, Afrojack, Tiesto, Fatboy Slim și mulți alții  vor urca pe cele 7 scene ale celui mai mare festival de pe litoralul românesc, NEVERSEA.

La prima ediție a festivalului, segmentul de plajă cuprins între plaja Modern și plaja Trei Papuci se va transforma în plaja NEVERSEA. În cele trei zile de festival este așteptat un trafic de peste 150.000 de persoane din țară și din străinătate, dar și peste 150 dintre cei mai buni artiști ai momentului. În line-up-ul festivalului NEVERSEA anunțat deja, mai urcă peste 40 de artiști. Începând de astăzi, pe site-ul neversea.com poate fi consultat și programul festivalului, detaliat pe zile și ore.

AMPLASARE FESTIVAL ȘI ACCES

În vederea desfășurării festivalului la cele mai înalte standarde, organizatorii au avut în vedere 3 plaje din orașul Constanța. Fiecare dintre acestea se poate mula perfect pe amploarea și dimensiunea festivalului. După evaluarea tuturor planurilor de amplasament, dar și a caracteristicilor fiecărei plaje, autoritățile abilitate au recomandat pentru acest an, zona mai sus amintită. Ținând cont de toate detaliile tehnice, organizatorii împreună cu toate autoritățiile implicate au decis ca, din cele 3 locații prezentate în luna martie spre autorizare, segmentul de plajă dintre plaja Modern și plaja Trei Papuci să găzduiască festivalul NEVERSEA. În acest sens, Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral a pus la dispoziția organizatorilor autorizația necesară în vederea desfășurării evenimentului, în conformitate cu prevederile legale, pentru perioada 7-9 iulie.


Festivalul NEVERSEA se va desfășura pe o suprafață de peste 100.000 de metri pătrați, iar accesul participanților se va face de pe plaja Modern, cu intrare prin Portului Turistic Tomis, de pe strada Lebedei, acolo unde vor fi amplasate punctele de preschimbare abonament/bilete pentru brățara de festival.

În vederea fluidizării traficului și pentru evitarea oricărui disconfort, Inspectoratul Județean de Poliție Constanța a decis restricții de circulație auto în perioada 04.07.2017-10.07.2017 pe următoarele străzi : 1.Strada Train cu Valea Portului / 2.Poarta 1 /3. Sensul Giratoriu Traian cu Termele Romane / 4.Strada Traian cu Blvd. Tomis / 5. Strada Negru Vodă cu Ecaterina Varga / 6. Strada Negru Vodă cu Strada Mircea cel Bătrân / 7. Strada Mircea cel Bătrân cu Strada Smârdan/ 8. Strada Mircea cel Bătrân cu Strada Decebal/9. Strada Mircea cel Bătrân cu Strada Eroilor / 10. Strada Bucovina cu Strada Eroilor / 11. Strada Yokohoma, Strada Salonic și Strada Belvedere. Mai multe detalii găsiți în harta atașată în mail.

PARCĂRI RECOMANDATE ȘI TRANSPORT ÎN COMUN

Fanii care ajung în Constanța cu mașina pot opta pentru cele două parcări în proximitatea festivalului:  parcarea Centrului Expozițional Constanța și parcarea de pe Bulevardul Mamaia nr. 296, (fosta bază ONT). Organizatorii recomandă, în perioada festivalului, folosirea transportului în comun, care va funcționa după un orar special, care să deservească principalele zone ale municipiului Constanța. Detalii în privința acestuia vor fi comunicate în perioada imediat următoare.

CAMPING RECOMANDAT

Celor care nu au reușit să-și găsească încă un loc de cazare pentru festivalul NEVERSEA, le recomandăm campingul GPM Camping de pe Bulevardul Mamaia Nord din Constanța.

Categories: Vacanta, vacanta de vara

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*