Krups Essential – Magia unei cafele alaturi de Mos Craciun

Krups Essential – Magia unei cafele alaturi de Mos Craciun

Misiunea lui Mos Craciun este una dificila, dar si importanta. Poate cea mai importanta de pe pamant. In fiecare an, simpaticul batranel face ocolul intregului glob intr-o singura noapte in care ne imparte cadourile pe care le-am visat. Dar te-ai intrebat vreodata cum reuseste el sa strabata atata drum, fara sa atipeasca nicio clipa?

Este simplu! De Ajun, doamna Craciun ii pregateste espresso-ul preferat, fierbinte si aromat, bun de calatorie, cu ajutorul celui mai de incredere ‘’spiridus’’: espressor-ul automat Krups Essential.

Cadoul perfect pentru un Craciun de poveste

De Sarbatori redescopera magia Craciunului si bucura-te de Krups Essential, aparatul care desavarseste aroma cafelei, in care ai presarat praf de scortisoara si un strop de fantezie .

Krups Essential cu 1450 W si 15 bari este proiectat pentru a indeplini pofticioasele dorinte ale celor mai morocanosi elfi de la Polul Nord . Dotat cu setul Auto Cappuccino si duza de abur, spuma de lapte va fi densa si aerata, pentru un cappucino sau caffe latte, exact cum ii place Mosului.

Simti aroma? Datorita sistemului patentat Thermoblock Compact al espressor-ului, temperatura creste rapid, iar circuitul mai scurt de distributie a apei impiedica scaderea temperaturii.

Indiferent de bautura preferata, poti utiliza setarile automate ale rasnitei metalice sau le poti ajusta manual, in functie de preferintele tale. Cele 3 setari variaza de la o macinare fina, pentru un espresso tare si aromat, pana la o macinare mai grosiera pentru cafele nu foarte concentrate.

Krups Essential este prevazut cu o functie de memorare ce iti permite sa salvezi 2 retete diferite de bauturi, pastrand, astfel, setarile optime pentru prepararea acestora fix cum iti plac. Ecranul LCD de mari dimensiuni este intuitiv si usor de folosit, iar tu ai control deplin pentru a obtine bautura favorita. Piece of … coffee

***
Despre Krups
Istoria companiei Krups incepe in 1846, in Germania. Brandul Krups este recunoscut la nivel mondial ca fiind un expert in cafea, datorita strategiei sale inovatoare, creata de echipele proprii ce au lucrat intotdeauna cu cele mai bune tehnologii. Interesul continuu pentru cercetare si dezvoltare, testele de performanta, rezistenta, standardizarea si utilizarea, care sunt efectuate in Franta, ajuta brandul sa evolueze in fiecare zi si sa ofere produse de calitate exceptionala clientilor sai.

Categories: Stiri Alimentatia

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*