Jos labele de pe D.N.A.!

Jos labele de pe D.N.A.!

DNA nu are treabă cu populaţia. DNA are treabă strict cu actele de corupţie. Pentru că din nefericire corupţia ş corupţii sunt precum un buboi plin de puroi. Oriunde pui degetul ţâşneşte în toată hidoşenia lui. Da inspiră frică pentru că de o bună bucată de timp s-a ajuns în sfârşit ca cei care se credeau invicibili, peste lege să fie prinşi judecaţi condamnaţi şi cu averile furate confiscate. Si când au ajuns să vadă toate acestea, una dintre reacţii este şi cea de denigrare indiferent de loc sau de modalitate. Un exemplu clasic este şi cel reprezentat de articole de doi bani fără nici o legătura nici cu istoria nici cu realitatea, pozând în victime sau opresori, intrebând fatidic când se va sfârşi lumea?
Insă mă bucur.
Mă bucur că defapt toate acestea sunt confirmari ca DNA şi procurorii îşi fac treaba cu seriozitate. Ceea ce este bine. Foarte bine. Iar nemernicii alde Ghiţa, Ponta, Sova, Dragnea ajung să răspundă pentru hoţomaniile lor acolo unde le este locul. In detentie si cu averile furate confiscate de DNA totul rezumându-se doar la timp. Aceasta a mai rămas. Când anume nu dacă. E bine. Foarte bine. Aşa încât spun şi eu:

Jos labele de pe DNA!

Tata si Moderator cu experienta pe Desprecopii.com. Vizitati blogul lui Marius.

About Author

Marius Pernes

Marius este moderator-senior la Desprecopii.com de peste 15 ani timp in care a sfatuit si indrumat mii de parinti. Marius este mediator certificat si are mai multe cunostinte juridice si financiar-contabile. Marius este tatal a doua fetite minunate.

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*