Gateste usor alaturi de masterchefii OptiGrill®

Gateste usor alaturi de masterchefii OptiGrill®

Se spune ca cei mai buni bucatari au tabieturi diferite, de la modul in care selectioneaza ingredientele, pana la pregatirea celor mai fine preparate care au un singur scop: sa impresioneze.

Fie ca esti gourmand, gourmet sau un simplu food enthusiast, prepararea unui plate trebuie sa se ridice la rangul de arta culinara! Alaturi de gama Tefal OptiGrill® +, OptiGrill® + Snacking & Backing si OptiGrill®+ XL – cei trei chefi dedicati, toamna aceasta descoperi tainele celor mai fine preparate.

OptiGrill® + Placerea gratarului perfect

In bucataria lui Tefal OptiGrill®+ detaliul este elementul cheie. Dedicat celor mai rafinate gusturi, gratarul electric de ultima generatie beneficiaza de o tehnologie patentata, unica in lume, ce garanteaza savoarea desavarsita a preparatelor tale. Bucura-te de un gratar perfect, exact pe gustul tau cu cele 6 programe automate si descopera modul manual cu 4 niveluri de temperatura pentru a gati o gama variata de legume. Indicatorul luminos permite monitorizarea precisa a procesului de gatit: mov – pentru preincalzire, albastru si verde – pentru primul stadiu de preparare, galben – atunci cand alimentul este rare, portocaliu pentru mediu si rosu pentru bine facut. In plus, daca vrei sa il savurezi mai tarziu, functia de pastrare la cald se potriveste perfect cerintelor tale.

Start with a Pizza!

Chef Tefal OptiGrill®+ Snacking&Backing iti transforma bucataria intr-un Wonderland al Aromelor alese cu stil. Un promotor al festinului culinar, datorita accesoriului special de coacere, poti prepara acasa pizza savuroasa, tarte sau prajituri care cuceresc din prima.

Extinde-ti orizontul cu o infinitate de retete pregatite cu accesoriul special de coacere si cele 4 setari de temperatura din modul manual. Seteaza indicatorul de gatire pe culoarea verde pentru reincalzire, galben pentru coacere, portocaliu pentru coacere la temperatura inalta sau rosu pentru rumenire la suprafata si prepara delicii dulci sau sarate exact pe gustul tau.

Iar daca esti meat addict, savureaza un gratar exceptional rare, medium sau well done, cu cele 6 programe automate de gatit: burger, carnati, pui, sandwich, peste si carne rosie.

OptiGrill®+ XL – Let’s get serious

Lucrurile devin cu adevarat serioase in bucataria lui Chef OptiGrill® + XL. Cu 33 % suprafata de gatit mai mare comparativ cu cea a lui OptiGrill® +, acesta are in total 9 programe automate, plus un mod manual de control al temperaturii. Acum poti prepara pana la 8 portii simultan datorita suprafetei mai mari pe care o are gratarul, in timp ce Automatic Sensor Cooking detecteaza numarul de portii si grosimea lor, adaptand automat temperatura si durata de preparare. Perfectiunea este litera de lege pentru OptiGrill®+ XL, astfel, vei obtine de fiecare data un gratar perfect, asa cum iti place. 😊

Despre Tefal®:

Tefal, ingeniozitate acasa

De peste 60 de ani, Tefal vine in intampinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate si sanatoase, cu rezultate garantate. De la vase de gatit la aparate electrice si de calcat, Tefal ofera solutii inovatoare si practice pentru a-ti face viata mai usoara si pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine si pentru cei dragi.

Pentru mai multe informatii, viziteaza www.tefal.ro sau  www.facebook.com/TefalRomania

Categories: Stiri Alimentatia

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*