Cum se aude o culoare?

Cum se aude o culoare?

Vă asigur ca nu este o greşeală! La o primă citire oricine ar reacţiona la un astfel de titlu. Si totuşi azi am vazut cum se poate auzi o culoare. Să mă explic.

De la vârsta de 8 ani am realizat ca iubesc copiii. Pentru că am un frate mai mic, Rareş, de care am avut grijă când ai mei erau mai ocupaţi. Mai apoi crescând sentimentul de afinitate faţă de copii s-a înrădăcinat şi mai mult. Acuma nu este o obsesie, este doar aşa cum spuneam o afinitate.

Ei bine, mă uit la o emisiune Next Star, uneori doar o ascult pentru că lucrez întretimp, emisiune unde sunt copii care ajung pe scenă. Unii au talente redutabile. Printre ei, chiar dacă nu sunt atât de redutabili ca alţii, se întâmplă să mai văd şi câte un copil căruia viaţa i-a rezervat un altfel de destin. Si cu toate acestea viaţa, momentul, şansa, dorinţa spuneti-i fiecare dintre voi cum vreţi a făcut în aşa fel încât să ajungă pe platoul de televiziune. Nu aş dori sa credeţi că au fost acceptaţi dintr-un astfel de motiv, însă pot  să spun ca acele momente pentru ei sunt unice. Fericirea nu are culoare, nu are unitate de măsură. Ea există şi poate fi dăruită de oricine, oricând, oricui. Si spun aceasta deoarece am auzit un copil care nu vede, cântând. Si am învăţat ceva important.

Culoarea verde a unei steluţe se aude.  Cum se aude o culoare însă cred că trebuie văzut. Uneori cu ochii, alteori cu sufletul.

Vreţi să va spun cum se aude o culoare?

Anunțuri

Tata si Moderator cu experienta pe Desprecopii.com. Vizitati blogul lui Marius.

About Author

Marius Pernes

Marius este moderator-senior la Desprecopii.com de peste 15 ani timp in care a sfatuit si indrumat mii de parinti. Marius este mediator certificat si are mai multe cunostinte juridice si financiar-contabile. Marius este tatal a doua fetite minunate.

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*