Alegerea numelui copilului in functie de numerologie

Alegerea numelui copilului in functie de numerologie

Alegerea numelui copilului in functie de numerologie: articol preluat de pe Desprecopii.com. | Linkul original aici

Numerologie si alegerea numelui copilului

Numerologie si alegerea numelui copilului

  • Numerologia numelor copiilor reduce numele dat la nastere la o cifra. Aceasta cifra mai este numita numarul destinului. Cunoscand numarul destinului, se poate spune adevarul profund al acelui nume si poate fi prezis destinul care il asteapta pe cel care-l poarta. Metoda se mai numeste si astro-numerologie. Iata, Desprecopii.com iti explica in ce fel se calculeaza numarul destinului si cum sa alegi un numar norocos pentru copilasul tau.

Numerologia si numele copiilor

Numerologia numelor copiilor reduce numele dat la nastere la o cifra. Aceasta cifra mai este numita numarul destinului. Cunoscand numarul destinului, se poate spune adevarul profund al acelui nume si poate fi prezis destinul care il asteapta pe cel care-l poarta. Metoda se mai numeste si astro-numerologie.

Cum se calculeaza numarul destinului

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z  

Pe baza tabelului de mai sus, fiecarei litere din numele copilului i se asociaza un numar. Apoi se face suma tuturor numerelor corespunzatoare literelor. Apoi, daca totalul are doua cifre, aceste cifre sunt adunate pana cand obtinem o singura cifra. In acest fel pot fi obtinute noua numere ale destinului.

Sa luam de exemplu, numele Alexandru si Raluca. Numarul total pentru Alexandru este 37 (1 + 3 + 5 + 6 + 1 + 5 + 4 + 9 + 3), in timp ce numarul total pentru Raluca este 20 (9 + 1 + 3 + 3 + 3 + 1). Pentru a obtine numarul destinului lui Alexandru adunam 3 + 7 = 10, apoi 1 + 0 = 1, in timp ce numarul destinului pentru Raluca este 2 + 0 = 2.

Ce spune fiecare numar al destinului

Numarul destinului 1 este hotarat sa devina un lider excelent si sa dobandeasca o mare independenta. Numele copiilor care au numarul destinului 1 au insusiri de conducatori, talentul de a rezolva problemele si multa initiativa. In mod instinctiv, ei vor face inovatii, vor obtine premii, isi vor atinge obiectivele, vor arata curaj si vor conduce afaceri si organizatii.

Numarul destinului 2 ajunge sa aiba un nivel ridicat al intelegerii oamenilor si de spiritualitate. Copiii ale caror nume au acest numar al destinului au calitati de mediatori, aducatori de pace, coordonatori, comunicatori si diplomati. Ei au capacitatea naturala de a inspira, motiva, de a-i invata sau sfatui pe altii. Sensibilitatea lor emotionala ii ajuta sa comunice foarte bine cu oamenii.

Numarul destinului 3 este in mod natural creativ si plin de inspiratie. Acesti oameni raspandesc cu usurinta in jurul lor o gandire pozitiva, ii ajuta pe ceilalti, le ridica moralul, ii fac pe toti sa se simta bine, si lumineaza totul in jurul lor. Deoarece sunt atat de placuti, sunt atat de iubiti si prietenosi, atat de sociabili, isi pot face cu usurinta prieteni oriunde. Firea lor prietenoasa este perfecta pentru un domeniu de activitate in care ar sustine prezentari sau discursuri, sau in vanzari.

 Alegerea unui nume

 Alimentatia in perioada sarcinii

 Comunitate

 Odiseea sarcinii in 40 de saptamani
Forumul cu burtici si generatii de mamici. Suport, caldura, prietenie si atitudine.

Numarul destinului 4 are un extraordinar simt al ordinii, al datoriei, precum si aptitudini de management. Ei sunt oameni foarte rabdatori si orientati catre detalii. Sunt perfecti pentru domenii ca architectura, ingineria, mestesugurile, orice implica planificare, organizare si atributii de reglementare. Oamenii care au numele grozave cu acest numar al destinului sunt recunoscuti ca maestri ai constructiilor, fiindca le place sa construiasca tot felul de lucruri.

Numarul destinului 5 indica multe talente si aptitudini. Astfel, copii care au acest numar al destinului sunt niste oameni foarte versatili. Vor incerca sa invete cat mai mult posibil. In schimb, vor putea sa faca multe lucruri diferite. De asemenea, sunt gata sa imbratiseze schimbarile. Orice fel de schimbare ii face fericiti. Li se potriveste cel mai mult o cariera in publicitate, marketing, comunicare, vanzari sau show-biz.

Numarul destinului 6 graviteaza in jurul ideii de a-i ajuta pe ceilalti si in jurul talentului artistic. Ei vor manifesta un mare devotament fata de ideea de a-i ajuta pe cei nevoiasi, batrani, bolnavi, sau handicapati. Si vor fi mereu preocupati de imbunatatiri in casa si in comunitate. Insusirile acestui numar al destinului ii fac pe cei care se nasc sub semnul lui sa fie potriviti pentru domenii ca sanatatea, activitatile din domeniul social, educatie, arte, design interior, constructii si cercetare.

Numarul destinului 7 au aptitudini investigative, logice si analitice. De aceea, ei prefera solitudinea. Asftel, au toate conditiile sa analizeze si sa observe. Adesea, ei cauta intelepciunea, cunoasterea, adevarul si raspunsurile la intrebari. Sunt din fire perfectionisti si rational. Li se potriveste perfect o cariera stiintifica, in cercetare sau in tehnologie.

Numarul destinului 8 vorbeste despre ambitie si teluri in viata. Celor care se nasc sub influenta lui le place sa acumuleze bogatii, sa dobandeasca siguranta financiara si sa urce pe scara sociala. Ei sunt din fire foarte hotarati si de incredere. Vor excela in functii administrative, pozitii puternice si roluri de management. Insusirile asociate acestui numar al destinului le permite sa adune bogatii.

Numarul destinului 9 indica firi pline de compasiune, artistice, creatoare si imaginative. Ei au dorinta insatiabila de a indeplini nevoile altora si de a le atinge sentimentele. Vor excela in domenii precum consultanta, legal, sanatate, artistic, religios si diplomatic. Ei mentin intotdeauna un nivel ridicat al gandirii pozitive, al compasiunii si al empatiei cu alti oameni.

 Cititi: Ce este numerologia? si  Ora nasterii influenteaza destinul

Jocul numelui

Cu o asemenea miza pusa pe numele cuiva, nici nu este de mirare ca viitorii parinti petrec ore nesfarsite pe Desprecopii.com (ce are cea mai mare baza de nume de copii din internetul romanesc) gandindu-se si uneori certandu-se ­čÖé asupra numelui pe care il vor da copiilor. Succes in folosirea celei mai mari baza de date de nume de pe internetul romanesc !

 Cititi: Numele copilului si destinul

Cea mai mare baza de date despre nume – pentru copii norocosi!

Baza de date Desprecopii.com

Citeste si despre cum poate influenta prenumele destinul  dar si sfaturile noastre despre alegerea numelui copilului tau.
Succes in folosirea celei mai mari
baza de date de nume  de pe internetul romanesc!

 Recomandare: Cititi Odiseea Sarcinii

La Odiseea Sarciniii veti intelege mai bine cum se dezvolta bebelusul de-a lungul celor 40 de saptamani dar si cum se schimba trupul mamicii pentru marea intalnire: nasterea. Urmariti fiecare saptamana de dezvoltare intrauterina aici: 

 Interesant:

 Un sfat: Comunicati cu colegele de generatie!
Comunitatea Desprecopii.com este cea mai mare comunitate online de limba romana si va asteapta si pe dvs in randurile sale. In sectiunea Odiseea Sarcinii, veti gasi listele de gravidute – care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decit sa pastrati legatura cu femei care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

Odiseea sarcinii in 40 de saptamani
Forumul cu burtici si generatii de mamici. Suport, caldura, prietenie si atitudine.

autor: Desprecopii.com, Toate drepturile rezervate (c) 2010

Mai cititi despre sarcina

Subiecte tratate: