3 pozitii sexuale IDEALE pentru conceperea unui copil

3 pozitii sexuale IDEALE  pentru conceperea unui copil

3 pozitii sexuale IDEALE pentru conceperea unui copil: articol preluat de pe Desprecopii.com. | Linkul original aici

3 pozitii sexuale IDEALE pentru conceperea unui copil

3 pozitii sexuale IDEALE pentru conceperea unui copil

  • Cuplurile care incearca sa conceapa un copil primesc de obicei o multime de sfaturi de la cuplurile mai experimentate pentru a reusi. Iar sfaturile variaza de la cea mai buna dieta pentru fertilitate, medicamente, exercitii fizice si altele. Iata insa ca noi venim cu ceva nou: pozitii sexuale potrivite pentru a concepe un copil. Studiile cercetatorilor suedezi au aratat ca aceste 3 pozitii pentru conceptie asigura depozitarea spermei cat mai aproape de cervix.

– despre pozitii sexuale care sunt ideale pentru conceperea unui bebelus, veti citi:
Exista pozitii sexuale ideale pentru conceperea unui copil?
Pozitia conteaza, spun studiile
Sperma si cervixul
Pozitii sexuale care ajuta conceptia
Despre conceperea unui copil, va recomandam sa cititi neaparat ­čÖé
Despre momentul perfect pentru a avea un copil
Surse de informatii serioase despre fertilitate 

Exista pozitii sexuale ideale pentru conceperea unui copil?

Cuplurile care incearca sa conceapa un copil primesc de obicei o multime de sfaturi de la cuplurile mai experimentate pentru a reusi. Iar sfaturile variaza de la cea mai buna dieta pentru fertilitate, medicamente, exercitii fizice si altele. Insa ceea ce aceste cupluri omit adesea sa ia in calcul este pozitia sexuala. Da, chiar si pozitia este un factor important de luat in considerare daca doriti sa concepeti un copil.

 CititiPozitii sexuale pentru conceperea unui copil 


Pozitia conteaza, spun studiile

Majoritatea cuplurilor crede ca este destul daca sperma a fost depusa in corpul femeii. Ei bine, pentru multe cupluri este destul. Insa daca va este greu sa concepeti un copil desi faceti sex destul de des, ar trebui sa va ganditi si la pozitia in care faceti sex. Si da, exista pozitii care favorizeaza conceptia. Multi pot crede ca nu este adevarat. Insa studiile de rezonanta magnetica pe cuplurile care incearca sa faca un copil arata ca exista 3 pozitii sexuale care ajuta conceperea unui copil.

Sperma si cervixul 

Daca doriti sa aveti sanse mari sa concepeti un copil, sperma trebuie sa fie depozitata foarte aproape de cervix

Studiile cercetatorilor suedezi au aratat ca aceste 3 pozitii pentru conceptie asigura depozitarea spermei cat mai aproape de cervix. Daca doriti sa aveti sanse mari sa concepeti un copil, sperma trebuie sa fie depozitata foarte aproape de cervix. Daca sperma se afla in apropierea cervixului, spermatozoizii au de parcurs o distanta foarte mica pana la ovul. Acest lucru asigura spermatozoizilor suficienta energie pentru aceasta calatorie. Iar daca faceti sex cu cateva ore inainte de ovulatie, spermatozoizii vor fi inca in viata atunci cand ovulul ajunge la maturitate.

Mai mult, aceste pozitii pentru conceptie asigura si ca sperma nu se va scurge in afara cervixului. Daca sperma se scurge in afara cervixului, vor ramane mai putin spermatozoizi care sa ajunga la ovul. Acest lucru va scadea sansele de a concepe un copil. Cititi:  Alegerea sexului copilului – mituri si legende….

Pozitii sexuale care ajuta conceptia

Deci, care sunt aceste pozitii care ajuta conceptia?

Ele sunt pozitia misionarului, lingura, si pozitia in care femeia se sprijina pe maini si pe genunchi.

Folosind pozitia misionarului si lingura, femeia este culcata. Asta inseamna ca sperma nu se va scurge in afara. Studiile au aratat ca in ambele pozitii sperma este depozitata foarte aproape de cervix. Acelasi lucru este valabil atunci cand femeia se sprijina pe maini si pe genunchi. La fel ca pentru pozitia lingurii, barbatul penetreaza femeia din spate atunci cand ea se sprijina pe maini si pe genunchi. Iar studiile au aratat ca atunci cand barbatul penetreaza femeia din spate, sperma este depusa de asemenea foarte aproape de cervix.

 Cititi:  Alegerea sexului copilului, noi abordari

Acestea sunt motivele pentru care cele trei pozitii sexuale nu trebuie vreodata omise atunci cand concepeti un copil. Iar daca acesta va este scopul, trebuie sa vi le amintiti si sa le aplicati. De asemenea, trebuie sa stiti ca este util si ca femeia sa ridice picioarele pe perete dupa ce faceti sex. Asta face ca sperma sa nu se scurga in afara. 

 Despre conceperea unui copil, va recomandam sa cititi neaparat ­čÖé

 Trei secrete esentiale ca sa ramai insarcinata
Pozitii sexuale pentru conceperea unui copil
Dupa cate luni de incercari ar trebui sa ne impacientam daca nu ramanem insarcinate?
Plante care stimuleaza fertilitatea dupa 35 de ani
Sarcina dupa un avort: cat de curand?
Incercarea de a concepe un copil: cum sa scapati de tensiunea ei
Placerea sexului si sansa de a concepe un copil
Pot ramane insarcinata daca …?
Ovulatia si calculul ovulatiei uti

sul copilului

Despre momentul perfect pentru a avea un copil, merita sa cititi si:

Cat de tare iti doresti sa devii mama?

Cat de tare iti doresti sa devii mama?

Ai ajuns la o varsta cand simti ca iti doresti un copil in viata ta? Soacra ta nu mai termina cu intrebarile de genul: „Mai da voi ce aveti de gand?” Te-ai mutat in casa noua, totul este…

Cand doresti prea tarziu un copil ...

Cand doresti prea tarziu un copil …

Poate ca intr-o zi, te vei privi in oglinda si vei descoperi ca ai o dorinta pe care nu ai mai avut-o … Sa fii mama. Si totusi … va fi prea tarziu sa ai un copil biologic…

 

Surse de informatii serioase despre fertilitate, comunitate de suport

Dorinta de a ramane insarcinata este adesea stresanta si va poate consuma extraordinar de tare. Cunoasterea inseamna putere. Cu cat stiti mai multe, cu atat veti avea mai putine emotii si veti putea sa infruntați mai bine emotiile puternice pe care le puteti simti pe parcursul perioadei in care veti astepta cu infrigurare sa deveniti mamica. Este important sa stiti ca pe acest drum nu sunteti singura. Aveti alaturi suportul online al celei mai mari comunitati de limba romana: Desprecopii.com. Pentru suport concret, incurajare si prietenie, va asteptam pe cel mai citit forum online al femeilor aspirante la meseria de mamica: Asteptand o compara in viata noastra ! Va asteptam cu drag.


Mai cititi despre fertilitate si infertilitate 


Despre sex si relatia cu partenerul dvs mai cititi:


Comunitate si forum specializat de discutii pentru aspirante: 

 Asteptand o comoara in viata noastra !
Teritoriul ‘aspirantelor’! Preconceptie, in/fertilitate, FIV, sperante si experiente. Chiar daca se lasa asteptat – noi nu ne pierdem speranta!

 Forumul FIV
Fertilizarea in Vitro (FIV) – clinici, medici, experiente, succese, dileme.

 La Medicul va Raspunde veti gasi sute de raspunsuri la intrebarile puse medicilor Desprecopii.com


autor: echipa Desprecopii.com , Articol aprobat de Colegiul Medicilor Desprecopii.com
Toate drepturile rezervate (c) 2015
Referinte:
Britisn Medical Journal.
  

Subiecte tratate: